SITE-URI WORDPRESS

SOLUTII PROFESIONALE PENTRU PROIECTELE TALE

Cine suntem

Daca esti in cautarea unei solutii rapide si eficiente pentru realizarea unui site, ai ajuns unde trebuie. Suntem o echipa tanara care ofera servicii complete de dezvoltare web. Scopul nostru este de a gasi solutia optima in raport cu nevoile clientului si de a ne adapta bugetului, fara a face rabat de la profesionalism. Oferim, in functie de ce isi doreste clientul, consultanta pentru realizarea de site-uri, implementarea si dezvoltarea de siteuri complexe, webdesign personalizat, SEO, promovare online, hosting si administrare de servicii, toate acestea pe cea mai puternica platforma de construit site-uri – WordPress.

Vezi serviciile

Avem solutii pentru orice:

Magazine online, site-uri de prezentare, cu CMS, de rezervari sau de evenimente

Securizare & backup automat pentru site-uri

Optimizare pagini web

Slidere complexe

Optimizare SEO … si multe multe altele

PORTOFOLIU

CLIENTII NOSTRII

SERVICII

CU CARE VA STAM LA DISPOZITIE

Siteuri

site-uri wordpress

Oferta noastra in materie de dezvoltare de site-uri este flexibila si pliabila aproape oricarui proiect online, de la site-uri de prezentare la magazine online sau publishing. Implementam solutiile noastre pe platforma WordPress, ceea ce garanteaza mobilitatea si scalabilitatea proiectelor realizate. Oferim: Project management pentru dezvoltarea unui site; dezvoltare de la 0 bazata pe un concept unic pentru site-uri complexe; administrare si mentenanta site-uri; implementare de teme WordPress; configurare plugin-uri; securizare site impotriva atacurilor cibernetice, etc.

Comanda acum
SEO

site-uri wordpress & seo SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization, in romana optimizare pentru motoarele de cautare. Practic este vorba de o tehnica de crestere a vizibilitatii unui site in lista de rezultate afisata de un motor de cautare gen Google. Astfel, cu cat un site este mai optimizat, cu atat el va aparea mai des si mai sus in cautarile utilizatorilor. Aceasta optimizare necesita, printre altele, o anumita structurare a siteului si implicit modificari importante in codul sursa al site-ului, astfel ca recomadam clientilor nostri sa aleaga de la inceput si acest serviciu.

Comanda acum
Grafica

site-uri wordpress & designWP Lancer ofera servicii de Branding si Rebranding, de la Logo pana la stabilirea unei identitati vizuale consistente, prin stil, cromatica si elemente vizuale caracteristice. Nu este o noutate ca in lumea business-ului orice companie trebuie sa fie prezenta online. Echipa WP Lancer, formata din specialisti cu experienta in dezvoltare si design web, va poate oferi solutia optima pentru a reprezenta online compania sau proiectul Dumneavoastra.

Comanda acum
Promovare Online

site-uri wordpress & promovareFie ca este vorba de strategia de comunicare pe retele sociale (Facebook, Google +, Twitter, Youtube, Wikipedia) sau de lansarea de campanii Google AdWords si/sau Facebook Ads, specialistii nostri in marketing online va stau la dispozitie pentru optimizarea bugetelor si obtinerea celor mai bune rezultate. Serviciile de consultanta SM (Social Media) si SEM (Search Engine Marketing) se adreseaza si clientilor care dispun deja de un website si se decid sa investeasca in marketing online.

Comanda acum

CONTACTEAZA-NE

ASTEPTAM INTREBARILE SAU COMENTARIILE TALE

Trimite-ne un mesajInformatii de Contact

adressAdresa:
Bld. Mihail Kogalniceanu nr. 15, sector 5, Bucuresti

phoneTelefon:
+40 723 963 888

emailEmail:
contact@wplancer.ro

Social links: